Prima paginăActualitate

Bărbat căzut într-un puț adânc de 14 metri, în Roman

Bărbat căzut într-un puț adânc de 14 metri, în Roman

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă dimineață, 2 iunie, în jurul orei 8, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Neamț a fost solicitat să intervină în Roman, în sprijinul unei persoane căzute într-un puț de aproximativ 14 metri adâncime.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, cu șapte subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, precum și o autospecială de intervenție multirisc, cu trei subofițeri, de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

Conform ISU Neamț, în puț a căzut un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a putut comunica și coopera cu salvatorii. Bărbatul a fost scos din puț în viață, de un pompier care a coborât, cu un ham, în puțul cu lățimea de doar aproximativ 60 de centimetri, victima fiind preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, pentru a i se acorda primul ajutor și a fi transportată la spital.

Din primele informaţii, se pare că puțul ar fi fost construit cu destinația de a fi amenajată o fântână, iar sâmbătă dimineață bărbatul ar fi călcat pe capacul cu care era acoperit puțul, căzând înăuntru.

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0