HomeNeamt

Bancomatele și POS-urile Raiffeisen au golit conturile nemțenilor

Mai mulți nemțeni au pierdut bani din cont după ce și-au utilizat cardurile la bancomate și POS-uri Raiffeisen, vinerea trecută. Tranzacțiile lor au fost suprataxate, afectați fiind numai cei care au utilizat carduri VISA emise de alte bănci pentru efectuarea plăților sau pentru a retrage bani. Sumele luate pe nedrept prin suprataxare de la cei care au făcut plăți sau retrageri vor fi returnate.

 

 

Reprezentanții Raiffeisen Bank au precizat că astfel de întîmplări nu au mai avut loc în ultimii zece ani și susțin că vina aparține procesatorului Euronet. Eroarea a fost sesizată abia la începutul acestei săptămîni, iar reprezentanții băncii nu au putut preciza nici cîți utilizatori de carduri au fost afectați și nici care este valoarea sumelor retrase pe nedrept.
Ne cerem scuze pentru acest incident. Depunem toate eforturile pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete și asigurăm clienții că plățile cu cardul sînt cele mai sigure metode de plată„, au spus reprezentanții băncii.

Raiffeisen Bank va returna, în aceste zile, sumele care au fost luate pe nedrept din conturile de card ale clienților celorlalte bănci care au utilizat bancomatele și POS-urile Raiffeisen vinerea trecută.

Comentarii

WORDPRESS: 1