Prima paginăRoman

Averile consilierilor locali sînt secrete

Dimensiune text

Pînă pe 20 iulie, consilierii locali romașcani aveau obligația de a-și face publice declarațiile de avere și interese. Deși termenul limită a trecut de mai bine de o săptămînă, pe site-ul Primăriei Roman sînt publicate declarațiile de avere și interese doar pentru 11 dintre consilierii locali.

 

Cei care au „uitat” să respecte acest termen urmînd să fie notificați pentru a doua oară de administrația locală.
Legea nu prevede acordarea unor sancțiuni în astfel de cazuri, însă vom solicita consilierilor locali să-și facă publice declarațiile de avere și interese. La finalul săptămînii trecute s-a discutat pe această temă. Urmează să verificăm cine nu a depus pînă acum aceste declarații și să transmitem consilierilor locali în cauză o a doua înștiințare privind depășirea termenului„, a precizat secretarul Primăriei Roman, Gheorghe Carnariu.

Pînă acum, doar consilierii locali Iulia Havrici Tomșa (USL), Gabriel Andrici și Radu Paul Vatavu (PP-DD), Maricel Benchea, Petrică Căpraru, Andrei Fron, Dumitru Ouatu, Leonard Achiriloaiei, Petru Farcași și Mihaela Tanovici (APEL), precum și viceprimarul Lucian Micu și-au făcut publice declarațiile de avere și interese.

COMENTARII

WORDPRESS: 0