Prima paginăEconomie

Autostrada Unirii A8: Trei oferte depuse pentru studiul de fezabilitate al tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni

Autostrada Unirii A8: Trei oferte depuse pentru studiul de fezabilitate al tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni

Dimensiune text

 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat vineri că în data de 25 noiembrie a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ,,Completare /Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate, și elaborare P.A.C., P.A.D. și P.T.E. pentru obiectivul «Autostrada Tîrgu Neamț – Iași – Ungheni»”.

Conform comunicatului CNAIR, până la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici: 1. Consitrans SRL; 2. Asocierea SC Aduro Impex SRL – 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.p.A.; 3. Asocierea SWS Engineering S.P.A. – Metrans Engineering SRL.

„Valoarea contractului este estimată în intervalul 62.091.000,00 – 73.370.700,00 lei fără TVA. Durata contractului este de 25 de luni de la data de începere a contractului, astfel: completarea/actualizarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate – 12 luni; proiect tehnic de execuție, inclusiv DDE – 10 luni; asistența tehnică pentru obținerea finanțării și pentru contractarea execuției lucrărilor – 3 luni. Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, mai precizează reprezentanții CNAIR.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0