Autospeciale de poliţie noi în mediul rural

HomeActualitate

Autospeciale de poliţie noi în mediul rural

 

 

Pentru creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor, parcul auto al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ s-a înnoit din această lună, cu zece autospeciale marca Dacia Logan 0,9 Tce. Acestea sunt inscripţionate şi prevăzute cu rampe de semnalizare acustice şi optice, prize pentru staţii şi acumulatori speciali, fiind echipate cu motor pe benzină, au capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere, informează IPJ Neamț.

Nouă dintre autospeciale vor fi utilizate de poliţiştii din mediul rural în activităţile de cercetare şi investigare a infracţiunilor săvârşite pe raza judeţului, iar una va intra în dotarea Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ. Autospecialele sunt repartizate în mediul rural, astfel încât la nivelul fiecărei  secții de poliţie rurală sunt cel puțin două autoturisme fabricate între 2015-2018.

„În prezent parcul auto al IPJ Neamţ are funcționale 240 autospeciale, din care 74 au o vechime de până la cinci ani, 15 au o vechime cuprinsă între cinci şi zece ani, iar 152 au o vechime mai mare de zece ani. Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiari finali cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0