Prima paginăSocial

Au început înscrierile pentru admiterea la instituțiile de învățământ militar, la Centrul Militar Judeţean Neamţ

Au început înscrierile pentru admiterea la instituțiile de învățământ militar, la Centrul Militar Judeţean Neamţ

Dimensiune text

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean (CMJ) Neamţ, activități de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar, informează CMJ Neamț.

Pentru anul de învăţământ 2021 – 2022, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea tinerilor din judeţul Neamţ cu o ofertă educaţională generoasă. La cele cinci colegii naționale militare sunt disponibile 600 de locuri. Înscrierea se poate face până pe 5 martie, selecția se desfășoară în perioada 25 ianuarie – 9 aprilie, iar examinarea medicală între 1 februarie și 23 aprilie.

La Universitățile de Medicină și Farmacie din București și Târgu Mureș, prin Institutul Medico-Militar sunt disponibile 63 de locuri la medicină generală, patru la medicină dentară, trei la farmacie, la Academia de Poliție sunt disponibile nouă locuri la drept, iar la Universitatea București – patru locuri la psihologie, două la jurnalism și două la istorie. Înscrierea se poate face până pe 5 martie, selecția se desfășoară în perioada 25 ianuarie – 9 aprilie, iar examinarea medicală între 1 februarie și 23 aprilie.

În învățământul universitar și postliceal militar sunt disponibile 108 locuri pentru formarea ofițerilor, 484 de locuri pentru formarea maiștrilor militari și 591 de locuri pentru formarea subofițerilor. Înscrierea candidaților se desfășoară până pe 29 aprilie, iar selecția și examinarea medicală se vor desfășura după ierarhizarea candidaților.

Înscrierea candidaților se poate face, de preferat, prin transmiterea solicitării şi a documentelor prin poșta electronică, la adresa de e-mail a CMJ Neamţ: recrutaremapn.neamt@gmail.com . În cazul în care nu se poate realiza înscrierea electronică, depunerea documentelor se poate face la sediul Biroului informare-recrutare Neamţ, la adresa: Piatra Neamţ, str. Durăului nr. 9. Detalii privind înscrierea se găsesc pe pagina oficială de Facebook: Centrul Militar Judeţean Neamţ.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Neamţ, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Neamţ, situat în Piatra Neamţ, strada Durăului nr. 9, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0233.213.886 sau 0233.213.473 int. 117.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro . sau www.recrutare.mapn.ro sau paginile oficiale de Facebook, RecrutareMApN şi Centrul Militar Judeţean Neamţ.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0