Au fost ocupate posturile de director de la Spitalul Roman

HomeSanatate

Au fost ocupate posturile de director de la Spitalul Roman

 

spital directori 02La începutul lunii februarie, Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs trei posturi de conducere din instituție, de director medical, director financiar-contabil și director de îngrijiri. Singurii candidați au fost actualii ocupanți ai funcțiilor: Leonard Achiriloaei, director financiar contabil, medic Oana Onu, director medical, și asistent principal Elena Chirilă, director de îngrijiri.

Cei trei au susținut probele de concurs luni, 27 octombrie, în urma căruia au fost declarați admiși. Concursul a constat într-un test grilă ca lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, susţinerea proiectului pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie. Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii au trebuit să obţină media finală de cel puţin 7 şi la fiecare probă să ia minim nota 6.

Posturile au fost scoase la concurs deoarece legislația în vigoare prevede organizarea acestuia la fiecare patru ani.

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Inseamna ca treaba e buna la spital – totul functioneaza la parametri – bravo dlor directori continuati tot asa , mai izbucneste cate un scandal – va faceti ca ploua , mai moare cate cineva cu foaia de tratament goala nu e nici o problema – mergem inainte ,.

  • Ce pot zice? Aceeasi ,,marie,, cu aceeasi ,,palarie,,.Ce rost a mai avut tinerea ,unui concurs de ocupare a posturilor de directori ,daca au candidat tot aceeasi oameni,fara alti contracandidati???