Prima paginăSport

Atleții au început încălzirile pentru sezonul rece

Dimensiune text

Cu puțin timp înainte de începerea școlii, au început să se adune la antrenament și unii dintre atleții de la Clubul Atletic și Liceul cu Program Sportiv Roman.

 

În această perioadă, un accent mai mare decît în alte luni se pune pe acțiunea de selecție. Am început deja să trimitem antrenorii în teritoriu și pe la școli, în vederea găsirii de copii cărora le place și vor să practice atletismul. Putem spune că încălzirile au început. La noi, prima competiție importantă va fi în decembrie, Memorialul «Constantinescu Nehoi». Cu banii sîntem într-o situație foarte proastă. Totuși, așteptăm stabilirea calendarului competițional pentru anul următor, pentru a ne fixa obiectivele„, a afirmat Traian Macovei, director al Clubului Atletic Roman.

Pînă la definitivarea calendarului competițional pentru 2013, Federația Română de Atletism a afișat deja un proiect de program pentru anul următor, în care sînt prevăzute principalele concursuri interne și internaționale. În ianuarie, spre exemplu, au fost deja programate două etape de campionat național, în sală, pentru seniori, tineret și juniori 1.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0