Prima paginăSport

„Atît poate echipa, acum”

Dimensiune text

Afirmația aparține noului antrenor al SCM Petrotub, Gheorghe Poenaru (foto).

 

 

SCM Petrotub Roman, o grupare cu pretenții la promovare în Liga a doua, așa cum a fost, cel puțin, în sezonul trecut, ocupă cea mai joasă poziție în seria I a Ligii a treia, în campionatul 2012-2013.

După cinci etape, a pierdut trei dintre cele patru meciuri, toate pe teren propriu. S-a ales cu un punct în prima etapă, 0-0 la Pașcani.
Lotul de jucători este, în mare parte, același din sezonul precedent. Ceva nu se leagă. Adus la echipă ca antrenor principal în urmă cu aproape două săptămîni, băcăuanul Gheorghe Poenaru a avut prea puțin timp pentru a ridica Romanul măcar pe linia de plutire: „Atît poate echipa, acum. Startul ezitant a avut efect asupra moralului jucătorilor. Fiecare fază, cel puțin din jocul trecut, cu Bacăul, a arătat unde sîntem. Am condus cu 1-0 și a fost acea lovitură liberă din care am primit gol. Zidul a fost spart. N-aveam voie să primim gol. Am mai avut o ocazie, dar jocul s-a rupt. Nu-i poate acuza nimeni pe jucători că nu au vrut, în meciul de vineri. S-au învățat, poate, că va fi la fel ca în campionatele trecute. Iată că nu a fost așa. Am sperat să spargem gheața în meciul de vinerea trecută. N-a fost să fie pe teren propriu. Urmează jocul cu cei de la Panciu…„.

COMENTARII

WORDPRESS: 0