Prima paginăActualitate

Atenție la semaforul inteligent de pe E85!

Atenție la semaforul inteligent de pe E85!

Dimensiune text

 

Primăria Roman anunță faptul că semaforul inteligent de la intersecția Ștefan cel Mare – E85 cu strada Ogoarelor este funcțional. Semaforul are un sistem care permite analizarea traficului și, în funcție de rezultat, își schimbă culoarea.

Amplasarea semaforului s-a făcut mai ales pentru angajații care lucrează la TRW și pentru care ieșirea sau intrarea pe strada Ogoarelor nu se făcea în completă siguranță.

„Pentru mașinile care vin de la gară există un semafor suspendat, spre ieșirea din Roman și un semafor montat pe stâlp, pentru mașinile care virează dreapta și cele care se apropie de intersecție. Pe sensul intrare Nord – Gara – Centru, există un semafor suspendat, pentru oprirea mașinilor, pentru accesul din Ogoarelor a celor care intră pe Ștefan cel Mare – E85, și un semafor pe stâlp, pentru mașinile de pe banda I a sensului de mers spre gară. În zonă nu se poate amenaja un sens giratoriu, deoarece spaţiul nu permite, astfel încât s-a montat un semafor inteligent, care va analiza traficul şi va funcţiona în raport cu traficul din zonă”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

semafor-e85-strada-ogoarelor

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Cand toti renunta la semafoare si fac giratorii,noi facem semafoare…bravo fratilor,nu faceti decat sa congestionati traficul pe E85!!!!