Prima paginăActualitate

Atenție la poligoanele de tragere!

Dimensiune text

Ministerul Apărării Naționale (MApN), în colaborare cu autoritățile publice locale, derulează, în această perioadă, o campanie de informare a populației privind riscurile pătrunderii neautorizate în poligoanele aparținând MApN și în zonele militare restricționate.

 

 

Desfășurată sub sloganul „Semnele de avertizare sunt puse să te protejeze!”, campania prezintă două componente. Prima componentă urmărește informarea publică derulată prin intermediul mass-media locale și constă în transmiterea unor mesaje audio și video de interes public. Cea de-a doua componentă constă în întâlniri ale militarilor cu membri ai comunităților locale, care vor prezenta în detaliu riscurile la care se expun prin nerespectarea măsurilor de siguranță pe timpul pătrunderii neautorizate în poligoanele aparținând MApN și în zonele militare restricționate.

Campania de informare a populației se va desfășura în 150 de localități și zone locuite aflate în vecinătatea a aproximativ 70 de poligoane, din 31 de județe, la care participă personal din peste 60 de unități militare.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0