HomeEducatie

Ateliere de proiecte pentru elevi

Începând din luna februarie, elevii care vor dori să înveţe cum se scriu proiectele pentru a avea şanse mari de a obţine finanţare şi de a putea fi puse în aplicare vor putea lua lecţii în cluburi antreprenoriale.

 

 

Acestea vor fi înfiinţate în orice şcoală din care vin solicitări. „Țin foarte mult ca acest proiect al cluburilor de antreprenoriat să prindă rădăcini, pentru că am dorit ca ideile de proiect să vină de la elev spre profesor. Consider că elevii vor şti întotdeauna mai bine ce-şi doresc şi găsesc cu multă uşurinţă şi soluţii pentru a obţine lucrurile pe care le vor. Tocmai de aceea am spus că voi accepta invitaţii din partea oricărei şcoli în care va exista un grup de elevi interesaţi să afle cum se scrie corect un proiect„, a spus Maria Ghiniţă, inspector pentru proiecte şi programe comunitare, care a iniţiat acest proiect.

Cursurile vor fi ţinute de inspectorul Maria Ghiniţă, dar şi de alţi formatori din judeţ, în funcţie de numărul solicitărilor pe care le vor primi din teritoriu.

Comentarii

WORDPRESS: 0