Prima paginăEducatie

Asociația „Tineretul ONU” s-a prezentat liceenilor de la „Petru Poni”

Dimensiune text

Elevii au participat la o dezbatere constructivă din care au învăţat ce înseamnă voluntariatul.

Asociația „Tineretul ONU” din România (UN Youth Association of Romania), a prezentat elevilor Colegiului Tehnic „Petru Poni”, vineri, 5 iunie, misiunea, valorile, obiectivele şi proiectele organizaţiei, departamentele şi modul în care funcţionează aceasta.

SONY DSCPrezentarea a fost condusă de vicepreşedintele filialei Roman, Dragoş Chiţimuş, fost elev al Colegiului Tehnic „Petru Poni”, student în anul II la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi. „A fost un dialog deschis, la care elevii au participat cu mult interes, o dezbatere constructivă din care au învăţat ce înseamnă voluntariatul şi beneficiile de ordin moral pe care acesta le implică. Totodată, elevii au aflat că într-o astfel de organizaţie îşi pot dezvolta competenţele de comunicare, vor învăţa să îşi înfrângă teama de a se exprima în faţa unui public numeros şi vor avea prilejul de a interacţiona cu tot ceea ce presupune mediul organizaţional”, a precizat profesor Cătălina Corhăneanu.

UN Youth Association of Romania este o organizație neguvernamentală, înființată și condusă de către tineri, ale cărei scopuri sunt promovarea şi încurajarea valorilor și activităţilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale.

În vederea realizării acestui obiectiv, Asociația „Tineretul ONU” din România organizează simulări ale organizaţiilor internaţionale, conferinţe, seminare, workshop-uri şi dezbateri.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0