Prima paginăActualitate

Arme și cartușe confecționate artizanal, confiscate de polițiști

Arme și cartușe confecționate artizanal, confiscate de polițiști

Dimensiune text

 

Luni, 6 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Neamț au efectuat cinci percheziții domiciliare, la imobile situate pe raza comunei Borca, în baza unor mandate de percheziție emise de Judecătoria Bicaz.

Din locuințele percheziționate, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării speciale a următoarelor bunuri: trei arme de vânătoare confecționate artizanal, 27 de cartușe de vânătoare confecționate artizanal, 305 capse de inițiere, pulbere de aprindere, alice metalice, patru capse electrice pirotehnice, o capcană artizanală, un sistem optic de ochire tip lunetă, opt trofee de cervide, 173 de cartușe cu glonț și alice de diferite calibre și mărci, precum și 300 tuburi provenite de la diferite cartușe de vânătoare și cartușe militare.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că suspecții cercetați nu sunt deținători legali de arme sau muniție. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0