Prima paginăActualitate

Arme confiscate de polițiști de la un bărbat din Buruieneşti

Arme confiscate de polițiști de la un bărbat din Buruieneşti

Dimensiune text

 

 

Un bărbat din Buruieneşti este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Luni, 4 iunie, Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Neamţ, în urma unor verificări, au stabilit că un bărbat de 51 de ani ar deţine, la domiciliul său din Buruieneşti, arme neletale supuse autorizării, acesta nefiind autorizat pentru deţinere de arme şi muniţii.

„În urma controlului efectuat, poliţiştii au identificat şi ridicat de la locuinţa acestuia un pistol neletal cu gaze – calibru 9 mm şi o armă de tir sportiv cu aer comprimat – calibru 5.5 mm. Din primele cercetări a rezultat că cele două arme au fost achiziţionate de către bărbat în cursul anului 2017, din Bulgaria, care le-ar fi trecut frontiera de stat fără a le declara autorităţilor vamale, după care le-a transportat la domiciliu. Poliţiştii au indisponibilizat în vederea confiscării cele două arme neletale, iar bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0