Prima paginăActualitate

Arestat preventiv pentru tâlhărie

Arestat preventiv pentru tâlhărie

Dimensiune text

 

 

Marți, 9 iulie, față de un bărbat din Bahna, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În fapt, la data de 8 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman l-au identificat și reținut pe bărbatul de 42 de ani, din Bahna, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 7 iulie, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 18 ani, din Galați, despre faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Roman, persoane necunoscute i-au sustras, prin violență, telefonul mobil. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat din Bahna, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul creat a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, instanța dispunând marți arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0