Arestat 30 de zile pentru tentativă de furt

HomeActualitate

Arestat 30 de zile pentru tentativă de furt

 

 

Vineri, 21 septembrie, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 34 de ani, din localitatea Icuşeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Conform IPJ Neamț, în fapt, la data de 20 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de o femeie de 65 de ani, din localitatea Icușești cu privire la faptul că un localnic, de 34 de ani, a spart fereastra unei societăți comerciale cu intenția de a sustrage bunuri.

„În urma activităților operative desfășurate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din localitatea Icușești, ar fi spart fereastra unei societăți comerciale cu intenția de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de un tânăr de 20 de ani, din Roman, care i-a întrerupt activitatea infracțională și a anunțat proprietarul societății. Bărbatul a fost reintrodus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ”, informează Poliția Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0