Prima paginăActualitate

Arestare preventivă pentru un bărbat, bănuit de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Arestare preventivă pentru un bărbat, bănuit de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

Dimensiune text

 

Luni, 14 octombrie, un bărbat de 35 de ani, din Vaslui, bănuit de înșelăciune prin metoda „Accidentul”, a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ.

Conform IPJ Neamț, la data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au probat activitatea infracțională a doi bărbați, de 35, respectiv 40 de ani, din Vaslui și Botoșani, bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.

Din cercetări a reieșit că, la data de 29 septembrie, bărbatul din Vaslui s-ar fi deplasat la locuința unei femei, de 75 de ani, din Cordun, de unde ar fi ridicat 1.000 de euro și 2.000 de lei. Anterior, persoana vătămată a fost contactată de către bărbatul din Botoșani, care prin atribuirea unei calități mincinoase, ar fi indus-o în eroare, invocând faptul că fiul său a fost implicat într-un accident rutier. În continuarea conversației telefonice, persoanei vătămate i-a fost pretinsă o sumă de bani în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul de 40 de ani, din Botoșani, este cercetat de polițiști în stare de deținere, fiind încarcerat în alte cauze. În baza probatoriului administrat, cel de 35 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la înșelăciune, după care a fost prezentat Judecătoriei Roman, ce a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0