Prima paginăActualitate

Arestare preventivă pentru doi tineri din Roman, pentru tâlhărie

Arestare preventivă pentru doi tineri din Roman, pentru tâlhărie

Joi, 23 septembrie, doi tineri din Roman, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost prezentați de polițiști Judecătoriei Roman, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, informează IPJ Neamț.

În fapt, la data de 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor de 17 ani, din Roman, a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost amenințat cu acte de violență de două persoane, care, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi sustras bunurile pe care acesta le deținea asupra sa, un telefon mobil și un pachet de ţigări.

„La data de 22 septembrie, în baza investigațiilor efectuate de către polițiști, persoanele în cauză, în vârstă de 16, respectiv 21 de ani, din Roman, au fost depistate și conduse la sediul poliției. Totodată telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut persoanele în cauză pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, după care joi Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Titianu Gabriel Robert, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 septembrie 2021 şi până la data de 22 octombrie 2021. (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bogdan Ioan Marian, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie (…) pentru o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 23 septembrie 2021 şi până la data de 12 octombrie 2021. (…) Executorie (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în încheierea emisă joi de Judecătoria Roman.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0