Prima paginăActualitate

Arest preventiv pentru tânărul din Horia cercetat pentru tentativă de viol și tâlhărie

Arest preventiv pentru tânărul din Horia cercetat pentru tentativă de viol și tâlhărie

Dimensiune text

 

Judecătoria Roman a dispus miercuri, 1 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru un tânăr de 23 de ani, din Horia, pentru tentativă de viol și tâlhărie, acesta fiind introdus în centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Marți, 30 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost victima unei tâlhării. Conform IPJ Neamț, în baza investigațiilor polițiștilor s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Horia. Acesta ar fi acostat o tânără de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Ion Creangă, și i-ar fi propus să îl însoțească într-o zonă din apropiere, iar întrucât tânăra a refuzat, continuându-și deplasarea, tânărul ar fi lovit-o și ar fi tras-o sub un pod din proximitatea râului Siret. Tentativa agresorului a fost întreruptă de sosirea unui autoturism în apropiere, moment în care tânărul ar fi smuls din mâna tinerei telefonul mobil, părăsind locul faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral și a fost restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie, iar Judecătoria Roman a dispus miercuri arestarea preventivă pentru 30 de zile. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Pitaru Constantin, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie (…) şi tentativă de viol (…), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01 iulie 2020 şi până la data de 30 iulie 2020. (…) Executorie (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în încheierea Judecătoriei Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0