HomeRoman

ArcelorMittal Roman a oferit cadouri copiilor din Asociaţia „Speranţă şi Iubire”

20 de familii nevoiaşe din Parohia „Precista Mică” din Roman s-au putut bucura de sărbătorile de Crăciun. Preotul Mihăiţă Popovici, parohul bisericii, a pregătit aceste pachete în urma unei colecte în bani făcute de credincioşi la biserică, precum şi cu ajutorul unor sponsori, persoane fizice şi juridice, care au vrut să facă o bucurie celor aflaţi în nevoie.

 

 

Copiii din cadrul Asociaţiei „Speranţă şi Iubire”, coordonată de Anca şi Mihăiţă Popovici, au organizat un concert de colinde în cadrul ArcelorMittal Roman, impresionând conducerea şi salariaţii prin prestaţia lor. „Am rămas surprins plăcut de gestul conducerii ArcelorMittal Roman, care a donat alimente copiilor din cadrul Asociaţiei «Speranţă şi Iubire». Este a doua oară când suntem sprijiniţi de ArcelorMittal Roman, fără să facem niciun fel de solicitare în acest sens„, a mai spus preotul Popovici.

Ca urmare, alte 80 de pachete au ajuns la copiii şi familiile aflate în grija Asociaţiei „Speranţă şi Iubire”. „Pentru copiii din cadrul asociaţiei am putut recrea atmosfera din Ajunul Crăciunului. Au avut bucuria să-l primească pe Moş Crăciun şi să primească pachete din partea acestuia. Este un motiv să aducem recunoştinţă tuturor persoanelor, familiilor şi agenţilor economici care s-au implicat în acest proiect de suflet”, a declarat preotul Mihăiţă Popovici.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • gicu 9 ani ago

    Se putea si mai mult ,dar si mai des .Ca este de unde …………