Aproximativ 14.000 de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii romașcani

HomeActualitate

Aproximativ 14.000 de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii romașcani

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Roman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, au pus în aplicare sâmbătă, 17 decembrie, un mandat de percheziție domiciliară, în Roman, la domiciliul a două persoane bănuite de comercializarea, către publicul larg, a articolelor pirotehnice, fără drept.

„Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză, cu vârste de 58 și 64 de ani, din Roman, nu ar fi fost autorizate să desfășoare activități de comercializare a articolelor pirotehnice. Astfel, au fost ridicate, în vederea confiscării, 13.800 de articole pirotehnice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice persoanelor care nu au împlinit 18 ani, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În activități au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0