Apel la donare de sânge pentru directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, Dan Zaharia

HomeSanatate

Apel la donare de sânge pentru directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, Dan Zaharia

 

Directorul Liceului Tehnologic „Vasile Sav” din Roman, profesorul Dan Zaharia, are nevoie de ajutorul semenilor. Internat într-un spital din București, acesta are nevoie de sânge. Apelul a fost făcut de fiica acestuia, Andra Zaharia, pe rețeaua de socializare, mulți apropiați ai profesorului Dan Zaharia distribuind mesajul pe paginile proprii.

„Bună ziua! Am o mare rugăminte la voi. Tatăl meu are nevoie urgentă de transfuzie de masă eritrocitară și trombocitară, grupa A2 +. Este internat în sectia de Hematologie Fundeni și, dacă ați putea să mă ajutați, aș fi recunoscătoare. Vă rog, dacă donați, să specificați că este pentru Zaharia Dan. Puteți dona din orice centru din țară! Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Andra Zaharia.

Apelul umanitar a fost reluat și de primarul Lucian Micu, în cadrul conferinței de presă organizate miercuri, 8 noiembrie. „Doresc să fac și eu un apel către cetățenii municipiului Roman și către cei care îl cunosc pe domnul director al Liceului Tehnologic «Vasile Sav», Dan Zaharia, care are nevoie stringentă de sânge, în măsura posibilităților să meargă la Centrul de Transfuzii de la Roman pentru a dona sânge”, a fost mesajul transmis de primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0