Prima paginăPolitica

Apel catre români (din țară și de pretutindeni)

Dimensiune text

(P)

 

Pentru a doua oară în ultimii 5 ani, poporul român este chemat la urne pentru a spune dacă este sau nu de acord cu demiterea aceluiași  Președinte al României. Pentru a doua oară, Traian Basescu, împins de o sete de putere patologică și distructivă, reușește să producă o criză politică majoră, neînțelegînd spiritul și litera Constituției României, încalcînd-o în mod flagrant și în total dispreț față de lege și de un întreg popor.

 

Este prea mult! România nu poate suporta la nesfîrșit comportamentul unui om bolnav de putere, a cărui singură țintă a fost și este obținerea puterii absolute în stat, prin subjugarea sau, chiar, distrugerea ființei instituționale a țării. Acest om nu a urmărit altceva decît controlul absolut al tuturor puterilor în stat în beneficiul său și al camarilei mafiote care l-a înconjurat și slujit în acești ultimi 8 ani.

Traian Băsescu împreună cu slugile sale au făcut foarte mult rău țării și poporului român declarînd pentru partenerii noștri europeni tot felul de minciuni, menite să inducă în eroare calcelariile occidentale. Disperarea acestei găști PDL-iste nu a mai ținut cont de interesul național, atît de des clamat tot de către ei. Mai mult, în ultima vreme, Traian Basescu amenință în mod public politicienii din USL cu presupuse măsuri legale pe care le-ar putea lua justiția în cazul în care se va întoarce la Cotroceni. Acest lucru este complet inadmisibil, iar USL îl somează în mod public pe Traian Băsescu să înceteze cu asemenea tactici mafiote de intimidare a unor oameni aleși de către cetățeni în Parlamentul României să le reprezinte interesele.

Domnule Traian Băsescu, interesul național în acest moment este unul singur: începînd de lunea viitoare, dvs. nu veți mai avea niciun rol în statul român! Acest lucru este dorința cetățenilor României și vă somăm s-o acceptați așa cum este!

Domnule Băsescu, sînteți ipocrit și laș, iar dovada supremă de lașitate este anunțul făcut prin care cereți românilor să nu se prezinte la vot. Vă somăm să încetați cu asemenea cereri! Ceea ce faceți nu este, în niciun caz, un lucru democratic! Ceea ce faceți este înspăimîntător, încercînd să vă folosiți de români pentru a vă putea păstra puterea! Nu mai cereți românilor să boicoteze instituția supremă a democrației! Cancelariile occidentale vor înțelege acum, fară putință de tăgadă, cu ce mincinos au avut de-a face! Sub masca unui apărător al statului de drept și al democrației se ascunde un om laș, disperat, iar partenerii noștri europeni se vor convinge de acest lucru în urma cererii de boicot pe care ați lansat-o. Decizia CCR de astăzi arată încă odată că Guvernul USL a acționat în conformitate cu legile țării, iar acest lucru va fi adus la cunoștința partenerilor noștri.

În acest sens, USL face un apel cinstit și horătît către toți românii, din țară sau din străinătate, indiferent de opțiunea politică.

Dragi români, veniți la vot! Nu lăsați viitorul dvs. în mîna unor oameni fără conștiință! Nu acceptați să fiți prizonierii lipsei de conștiință a unor oameni care v-au mințit, v-au furat și v-au umilit atîția ani! Votul fiecaruia dintre dvs. reprezintă singura armă pe care o aveți și o puteți folosi ori de cîte ori aveți această posibilitate.

Invalidarea referendumului din cauza neîndeplinirii cvorumului legal va duce la prelungirea crizei politice, indiferent dacă peste 90% dintre cei prezenți vor vota pentru demiterea lui Traian Băsescu. Acesta se va agăța de putere fără să țină cont că nu mai are legitimitatea oferită de către dvs. pentru a ocupa cea mai înaltă funcție în stat.

Traian Băsescu nu ține cont de nimic, trece țara prin foc și sabie cu zîmbetul pe buze. A făcut-o în mai 2010, o să o facă din nou!

Veniți la vot și dați-i o lecție definitivă de democrație!

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • mursa 9 ani

    chiar nu va e rusine sa fiti papagali?cu un Tonta care plagiaza si un Carici care doarme voi chemati lumea la vot?RUSINE MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  • simona 9 ani

    Ne-am saturat sa stam prin straini,ne-am saturat sa fim slugi la straini de ani de zile!! Venim la vot pentru un ALT VIITOR(…indiferent)…dar numai sa scapam odata de CANCER!!! Sa spunem DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • un cetatean 9 ani

    Caracter de politician : Daca la alegerile locale, politicienii incercau sa lamureasca populatia despre importanta votului si a spiritului civic, acum cei de la PDL , ar dori ca oamenii sa nu isi mai exprime optiunea la referendum ( indiferent care este ea) si sa stea acasa ! Astfel, ,,cinstitul ,,domn Basescu va ramane presedintele romanilor, in continuare , iar el si,, anagramata,, europarlamentara fiica( cum a spus domnul Marga) , se vor bucura in continuare de privilegiile specifice functiilor , pe spinarea romanilor .Pai parca era importanta parerea oamenilor, acum nu mai este?Asta doveste , dupa parerea mea,care este adevarata lor fata!