HomeActualitateNeamt

ApaServ are un nou director de dezvoltare

Managerul general al ApaServ a luat decizia de a-l schimba din funcţie pe Gheorghiţă Zaharia, cel care, în ultimii ani, a ocupat funcţia de director de dezvoltare al companiei.

Ovidiu Iordache

Ovidiu Iordache

„În locul domnului Zaharia este domnul Ovidiu Iordache, fostul şef al Unităţii de Implementare a Proiectelor (UIP). Domnul Zaharia a trecut în cadrul UIP. Din analiza activităţii domnului Zaharia am constatat o serie de deficienţe, care, adunate de-a lungul timpului, au dus la concluzia că nu şi-a făcut treaba conform cu ce mi-am propus eu, cu ce am considerat că trebuie să facă un director de dezvoltare. Nu are o legătură strictă cu implementarea proiectului, sunt anumite părţi. Modul în care a gestionat anumite probleme. Sunt multe lucruri ce s-au adunat în timp. Aş reproşa modul în care şi-a format echipa de implementare proiect, faptul că nu a reuşit să facă o echipă stabilă. Proiectul s-a derulat, dar nu sunt mulţumit de modul în care a lucrat echipa dumnealui”, a precizat Cătălin Dughir, managerul general al ApaServ.

Gheorghiţă Zaharia

Gheorghiţă Zaharia

Acesta a precizat că va testa angajaţii care se vor ocupa de accesarea şi implementarea proiectului european din perioada următoare. „Echipa de la Programul Operaţional Sectorial (POS) va trece, pe rând, la Programul Operaţional de Infrastructură Mare (POIM), pe măsură ce se încheie POS. Voi face o testare şi voi avea grijă ca în echipa ce va lucra pe POIM să fie cei mai performanţi oameni din POS. Cei care nu au performat pe POS vor rămâne, probabil, în afara echipei”, a adăugat Cătălin Dughir.

Comentarii

WORDPRESS: 0