Prima paginăSanatate

Aparatură de 900.000 de lei la Spitalul Roman

Dimensiune text

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a finalizat lista cu investițiile în aparatură care vor fi făcute în acest an. Această listă a fost întocmită în urma analizei propunerilor făcute de către medicii șefi de secție și vizează aparatura strict necesară în vederea acreditării.

 

 

Deși conducerea spitalului intenționa să achiziționeze un computer tomograf propriu, acest lucru nu va fi posibil în acest an, din cauza sumei prea mici alocate la capitolul aparatură medicală. „S-a făcut o evaluare a tuturor propunerilor, iar suma se ridica la opt milioane de lei. Pentru moment, pentru investiții în aparatură avem aprobat un buget de 970.000 de lei. În cadrul acestei sume, s-au prioritizat anumite aparate și s-a întocmit o nouă listă. Prioritar este un aparat de presiune pozitivă, necesar pentru Maternitatea Roman. Așteptăm să vedem ce investiții vor fi finanțate de către Consiliul Local, dar, din păcate, anul acesta nu cred că vom avea bani și de un computer tomograf”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul interimar al spitalului.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • prostul satului 9 ani

    Consiliul Local decat sa arunce banii in stanga si-n dreapta pe echipa de fotball si handbal mai bine dadea la spital pentru a cumpara acest aparat … dar …