Aniversare alături de polițiști, la împlinirea vârstei de 16 ani

HomeActualitate

Aniversare alături de polițiști, la împlinirea vârstei de 16 ani

 

 

Duminică, 18 noiembrie, de ziua aniversară, un tânăr de 16 ani a patrulat împreună cu poliţiştii rutieri. Părintele unui adolescent din Piatra Neamţ a trimis un mesaj Ministerului Afacerilor Interne, în care şi-a exprimat dorința ca, pe 18 noiembrie, când fiul său va împlini 16 ani, poliţiştii să-i ofere posibilitatea de a participa la o activitate împreună cu aceştia, întrucât este un admirator al maşinilor de poliţie: „Bună ziua, pe data de 18 noiembrie fiul meu va împlini 16 ani şi dacă se poate să primească o zi cu un echipaj de poliţie rutieră ar fi foarte frumos pentru el. Vă mulțumesc anticipat!”

Misiunea a fost îndeplinită de polițiștii de la rutieră, care, duminică, au petrecut alături de tânărul aniversat. Băiatul și polițiștii au patrulat pe principalele artere rutiere din municipiul Piatra Neamţ, fiindu-i, totodată, prezentate autospeciala de poliţie şi aparatul radar.

„Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un tort şi revista Poliţia Română, în care sunt desluşite câteva din tainele muncii de poliţist. În timpul activității, adolescentul a precizat că şi-ar dori să îmbrace haina militară şi că se va pregăti intens în acest sens. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ îi urează succes la învăţătură şi îi transmite un călduros «La mulţi ani»!”, au transmis reprezentanții Poliției Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0