Prima paginăSanatate

Angajaţii Cersanit România au demonstrat, din nou, că le pasă şi au donat sânge

Angajaţii Cersanit România au demonstrat, din nou, că le pasă şi au donat sânge

Dimensiune text

 

sange donareAngajaţii Cersanit România au răspuns pozitiv campaniei de donare de sânge „Romaşcanii salvează vieţi” şi, în urma mediatizării acestui eveniment pe site-ul Ziarului de Roman, s-au înscris în număr mare în programul de donare de sânge.

Astfel, încurajaţi şi de către conducerea companiei Cersanit România, 45 salariaţi s-au înscris pe listă şi vor merge să doneze sânge, până pe 5 septembrie, pentru a fi alături şi pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţa.

„Propunerea de a ne alătura Campaniei umanitare a aparţinut doamnei Anca Benchea şi a fost prezentată în programul de îmbunătăţire continuă şi de promovare a ideilor angajaţilor, program implementat şi dezvoltat în cadrul companiei, fiind adusă la cunoştinţă tuturor salariaţilor prin grija Biroului Resurse Umane”, au declarat reprezentanţii Cersanit.

Având în vedere criza majoră de sânge din sistemul sanitar, precum şi conştientizând importanţa acestui gest, care este unul minor pentru cei aflaţi în stare de sănătate bună, faţă de cerinţele celor care au nevoie de sânge, Cersanit va continua să promoveze această acţiune umanitară în rândul salariaţilor proprii, încurajându-i şi pe aceştia ca, la rândul lor, să facă publică această campanie, pentru ca numărul vieţilor salvate să fie cât mai mare.

„Sperăm ca un număr cât mai mare din cei înscrişi pe lista să fie compatibili cu criteriile de evaluare aplicate în cazul donatorilor. Este un gest umanitar de apreciat şi ţin să mulţumesc public angajaţilor noştri, care au dat dovadă, încă o dată, că au o calitate morală, la standarde ridicate. Gestul lor ne dorim să risipească îndoielile celor care nu s-au decis până acum să facă acest pas şi nu au mai participat până acum la acest tip de acţiuni sociale”, a declarat directorul de operaţiuni al societăţii, Dan Filimon.

Pe viitor, societatea Cersanit România şi-a propus să se implice în mai multe campanii sociale la nivel local.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0