Angajări la Complexul Muzeal Județean Neamț

HomeSocial

Angajări la Complexul Muzeal Județean Neamț

 

Complexul Muzeal Județean Neamț anunță că scoate la concurs nouă posturi de personal contractual, în perioada următoare.

Se caută un cercetător științific grad III, în cadrul Muzeului de Istorie și Arheologie Piatra Neamț, un muzeograf I, în cadrul Muzeului de Istorie Bicaz, un muzeograf debutant pentru Muzeul Cetatea Neamț din Tîrgu Neamț, un conservator grad II, în cadrul Muzeului de Artă Piatra Neamț, un gestionar-custode debutant, în cadrul Muzeului Cetatea Neamț din Tîrgu Neamț, un supraveghetor pentru Muzeul Memorial „Ion Creangă” din Humulești, precum și un paznic, un muncitor I mecanic-instalator și un muncitor I tâmplar, pentru Secția Protecția și Promovarea Patrimoniului Piatra Neamț.

Dosarele de înscriere ale candidaților se depun până la data de 25 august 2017 inclusiv, între orele 8.00 – 16.00 (luni – joi) și 8.00 – 14.00 (vineri) la secretariatul Complexului Muzeal Județean Neamț.

Detalii despre condițiile de înscriere și bibliografie se pot afla pe site-ul Complexului Muzeal Județean Neamț, accesând acest link.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0