Home

Ana Bianca Mihăilă s-a oprit în optimi, proba de dublu, la Le Havre

Aceeaşi pereche olandeză a scos-o din concurs, ca şi la turneul precedent.

Romaşcana Ana Bianca Mihăilă a revenit în circuitul internaţional de tenis Pro ITF cu un prim turneu în aer liber din acest an, care s-a desfăşurat, la începutul lunii, la Gonesse, în Franţa, concurs pe zgură dotat cu premii totale de 10 mii de dolari. Ea s-a calificat direct pe tabloul de 16 în concursul de dublu, parteneră fiindu-i Michaela Boev, din Bulgaria. Cele două au reuşit să se califice în sferturile de finală, după ce în optimi au învins cu 6-4, 6-4 perechea franceză Solene Guyomard / Carla Touly. În sferturile de finală, Mihăilă şi Boev au pierdut, 6-7, 3-6, împotriva cuplului olandez Erika Vogelsang / Mandy Wagemaker.

Tot atunci, în concursul de simplu, tenismena romaşcană în vârstă de 17 ani a fost învinsă, 1-6, 0-6, în primul tur de pe tabloul principal de 64 de jucătoare, de italianca Anna Giulia Remondina, cea care avea să câştige turneul.

Zilele trecute, la Le Havre, tot în Franţa, Bianca a participat la un alt turneu de 10 mii de dolari. De această dată a ajuns doar până în faza optimilor în probla de dublu. Interesant este, pe de altă parte, că Bianca a schimbat partenera. N-a mai făcut pereche cu Michaela Boev, ci cu Carla Touly, cea pe care o învinsese în turneul precedent. La Le Havre, Mihăilă şi Touly au pierdut în optimi cu 2-6, 2-6 în faţa perechii olandeze Erika Vogelsang / Mandy Wagemaker, exact aceea care-i barase accesul către semifinale în turneul de la Gonesse. În proba de simplu, Mihăilă n-a trecut de faza calificărilor, fiind învinsă de Sarah Finck (Franţa), 4-6, 2-6.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Mihaila 8 ani ago

    mai multa publicitate nu strica poate asa o ajutam sa fie mai cunoscuta , sa apara sponsori localisi sa ajunga cat mai sus in clasament