Prima paginăActualitateNeamt

Amenzi de 30.000 de lei aplicate în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști

Amenzi de 30.000 de lei aplicate în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști

Dimensiune text

 

În perioada 15 – 16 februarie, polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și cei ai secțiilor de poliție rurală arondate, au acționat pe raza municipiului Piatra Neamț și a localităților limitrofe, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, informează IPJ Neamț.

În acest context, polițiștii au efectuat verificări și controale de specialitate la 24 de unități economice și au legitimat 186 de persoane, fiind dispuse măsuri de prevenire a faptelor antisociale, în vederea menținerii unui climat optim de liniște și siguranţă publică. De asemenea, pentru creșterea siguranței traficului, au fost verificate peste 100 de autoturisme și 14 atelaje hipo.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. Totodată, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, cinci metri cubi de material lemnos. În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost reţinute șase permise de conducere, fiind retrase două certificate și patru plăcuțe cu numărul de înmatriculare. Pe parcursul activității, polițiștii au constatat, în flagrant delict, cinci infracțiuni, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0