Alina Iștoc, numită prin decret prezidențial în funcția de judecător al Judecătoriei Roman

HomeSocial

Alina Iștoc, numită prin decret prezidențial în funcția de judecător al Judecătoriei Roman

 

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 decembrie, decretele de numire în funcția de judecător sau procuror a candidaților admiși la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 28 martie – 9 iulie 2019, arată un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Opt judecători au fost numiți pentru instanțele din Neamț, unul dintre aceștia pentru Judecătoria Roman, Alina-Mihaela Iștoc. Conform prezentării de pe site-ul Casei de Avocatură „Chelaru și Asociații”, Alina Iștoc este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A fost admisă în Baroul București în 2013, unde a activat ca stagiar în cadrul SCPA Răducan Licari Giambașu și Asociații. Avocat definitiv în Baroul București în 2015, în ultima perioadă activând în Baroul Neamț. Alina Iștoc este soția avocatului romașcan Alexandru Iștoc.

Prin același decret semnat vineri de președintele Iohannis, pentru instanțele din Neamț au mai fost numiți în funcție judecătorii: Florin Calotă, Andrei Istrati, Elena-Alina Machidon și Simona-Gabriela Manolache, pentru Judecătoria Piatra Neamț; Maria-Trandafira Ursachi, pentru Judecătoria Târgu Neamț; Viorel-Bogdan Duca și Anca-Lucia Nistor, pentru Judecătoria Bicaz.

 

Foto: chelarusiasociatii.ro

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0