Alin Antochi și-a dat demisia din Consiliul Județean Neamț

HomePolitica

Alin Antochi și-a dat demisia din Consiliul Județean Neamț

Pe ordinea de zi a ultimei ședințe ordinare a Consiliului Județean (CJ) Neamț din acest an, programată a avea loc miercuri, 22 decembrie, se află un proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului consilierului județean romașcan Alin Antochi, și declararea locului acestuia vacant.

La data de 15 decembrie 2021, domnul Alin Antochi și-a depus demisia sa din calitatea de consilier județean. În conformitate cu prevederile OUG 57/2019 privind Codul Administrativ, demisia este una dintre situațiile în care calitatea de consilier județean încetează de drept, înainte de expirarea normală a mandatului”, se arată în referatul constatator la proiectul de hotărâre aflat pe ordinea ședinței CJ Neamț din 22 decembrie.

Alin Antochi a fost ales consilier județean în urma alegerilor locale desfășurate în luna septembrie a anului trecut, din partea PSD, din poziția a patra pe lista Alianței PSD-PPUSL-ALDE, depunând jurământul în calitate de consilier județean la începutul lunii noiembrie 2020.

În locul acestuia, Alianța PSD-PPUSL-ALDE va propune un nou consilier județean de pe lista de supleanți depusă la alegerile locale de anul trecut. Următorii supleanți pe această listă sunt fostul candidat ALDE la Primăria Tîrgu Neamț de la alegerile locale din 2020, Vasile Viorel Bălțătescu (ALDE), și avocatul romașcan Bogdan Onu (PSD), fost consilier județean.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0