HomePolitica

Alexandru Rotaru se pregătește de europarlamentare

Alexandru Rotaru, liderul TSD Roman, face parte din echipa celor opt candidați din țară propuși de tinerii politicieni să intre în campania pentru alegerile europarlamentare.

Agențiile de știri au promovat informația transmisă de președintele TSD, Mihai Sturzu, mai cunoscut din lumea muzicii decât din politică, după  reuniunea organizaţiilor de tineret ale PSD care s-a petrecut sâmbătă, la Sibiu. În cadrul sedinţei a Biroului Politic şi a Comitetului Executiv s-a discutat strategia organizaţiei privind alegerile europarlamentare, cele opt persoane desemnate fiind: Călin Buzgău (Mureş), Ioana Pop Cazacu (Maramureş), Andi Cristea, Cătălin Ivan şi Claudia Ţapandel din Bucureşti, Gabriel Oniga (Cluj), Emilian Pavel (Bihor) şi Alexandru Rotaru (Neamţ).

Tânărul om politic romașcan a promis un interviu în exclusivitate Ziarului de Roman, după o matură analiză a perspectivelor carierei sale politice.

Numele și numărul candidaților PSD la europarlamentare vor fi stabilite la finalul săptămânii viitoare, în urma şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Sturzu a afirmat că obiectivul PSD la alegerile europarlamentare este de a obţine 35 la sută dintre voturile exprimate.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • nina 9 ani ago

    Mult succes. PDL te sustine conform protocolului.

  • Ionescu 9 ani ago

    Felicitari,tinere!Succes!Vezi sa nu o iei pe urmele predecesorului tau care a avut bastonul de europarlamentar in rucsac!S-a vindut pt trei arginti.Atentie,mare atentie!Tentatiile sunt mari.Sper sa fii dcu caracter nu ca alalalt!