Prima paginăActualitateRoman

Alei de trei hectare şi peste 2.300 de locuri de parcare

Dimensiune text

Asta au cerut de la administraţia locală reprezentanţii asociaţiilor de proprietari.

Romaşcanii vor, în continuare, lucrări pentru amenajarea parcărilor de reşedinţă şi pentru asfaltarea aleilor dintre blocuri. Asociaţiile de proprietari au trimis către Primăria municipiului Roman liste cu toate solicitările referitoare la acest tip de lucrări. Până acum, s-au strâns solicitări pentru mai bine de 2.000 de locuri de parcare de reşedinţă. „Romaşcanii solicită amenajarea de parcări. Avem solicitări pentru 595 de parcări de reşedinţă. Fiecare parcare are cel puţin patru locuri, fiindcă altfel nu se justifică investiţia. Asta înseamnă că peste 2.000 de romaşcani vor locuri de parcare. Avem echipe în teren care analizează solicitările. În plus, parcările deja amenajate şi concesionate vor fi verificate, pentru a se vedea câte dintre acestea sunt libere de contract. Acolo unde există locuri de parcare neconcesionate, se va organiza licitaţie”, a afirmat Ovidiu Bojescu, administratorul public al municipiului Roman.

O verificare în teren se face şi pentru aleile pe care romaşcanii le vor asfaltate. Este vorba de zeci de drumuri de acces care, însumate, ar însemna asfaltarea a 30.000 de metri pătraţi.

Administraţia locală nu va putea onora toate solicitările în acest an şi va încerca să dea curs acelor solicitări în măsura posibilităţilor şi a priorităţii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • ionut 6 ani

  Poate plantati si copaci. Strada Tineretului va avea copaci?

  • Antena 3 6 ani

   Preocuparea principala este aceea de a ascumde cioatele copacilor TAIATI.
   Vom vedea la vara la +35grade Celsius!