Aldo Pellegrini, noul city manager al municipiului Roman

HomePolitica

Aldo Pellegrini, noul city manager al municipiului Roman

Municipiul Roman are un nou administrator public de la finalul acestui an, în această funcție fiind numit Aldo Pellegrini, au anunțat luni, 28 decembrie, reprezentanții Primăriei Roman. Aldo Pellegrini o înlocuiește în această funcție pe Gabriela Petrea, în noua echipă a primarului Leonard Achiriloaei.

„Dorim să-i mulțumim pentru buna colaborare doamnei Gabriela Petrea, cea care a ocupat în ultimii doi ani funcția de Administrator public al municipiului Roman, dar mai ales pentru efortul depus în această perioadă de tranziție. În același timp, salutăm venirea în echipa Primăriei municipiului Roman a domnului Aldo Pellegrini, cel care a preluat atribuțiile de Administrator public, completând structura managerială. Succes și inspirație!”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

Gabriela Petrea, anterior manager al Agrana România, a fost numită prin concurs în funcția de city manager la începutul anului 2019, în echipa fostului primar Lucian Micu. Până atunci, municipalitatea funcționase aproape un an și jumătate fără administrator public, după plecarea lui Ovidiu Bojescu din această funcție. Ovidiu Bojescu a fost city manager din 2008, în perioada mandatelor lui Laurențiu Leoreanu la conducerea orașului.

Aldo Pellegrini a fost numit de primar în funcția de administrator public al orașului, fără concurs, după modificarea legislației în acest sens. În vârstă de 41 de ani, absolvent de psihologie, Aldo Pellegrini are experiență în administrație, fiind consilier personal al primarului și purtător de cuvânt al Primăriei la începutul primului mandat al primarului Laurențiu Leoreanu, apoi vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, pentru aproape un an, în 2012.

 

Comentarii

WORDPRESS: 4
  • Cristian 2 ani ago

    Acest domn, numit administrator public, este finul d-lui Leoreanu! Cum e posibil d-le primar? In loc sa faceti restructurare in primarie, dvs. angajati in continuare rudele d-lui Leoreanu? Nu pt. asta ati fost ales!

  • Dan 2 ani ago

    Nu e un mic conflict de interese acolo, dl. Pellegrini pastorind o firma care are contracte cu primaria? Daca pana acum le-a obtinut pe linie de partid, cum va fi acum, cand are cutitul si painea? Nu-i ciudat cum astia din mediul privat se duc la stat, „sa faca bine pentru noi”, pleava, in loc sa-si vada d-ale lor?