AJOFM Neamț reia cursurile de calificare într-o meserie. Ce cursuri se organizează la Roman

HomeEconomie

AJOFM Neamț reia cursurile de calificare într-o meserie. Ce cursuri se organizează la Roman

 

Începând cu data de 1 iulie, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamt se pot înscrie din nou persoane care doresc să obțină o calificare, la mai multe cursuri de calificare.

Pentru zona Roman vor fi organizate cursuri de: lucrător în comerț, contabil și inspector resurse umane. Pentru zona Piatra Neamț, vor fi organizate cursuri de: competențe informatice, lucrător în comerț, bucătar și de frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist. Pentru zona Tîrgu Neamț, vor fi organizate cursuri de: contabil, ospătar (chelner) – vânzător în unități de alimentație și de lucrător în structuri pentru construcții, informează AJOFM Neamț.

„De asemenea, programele de formare profesională care au fost suspendate pe durata stării de urgență și a stării de alertă se vor relua, cu respectarea tuturor condițiilor impuse de situația actuală. Pentru zona Piatra Neamț, este vorba despre cursurile de patiser și contabil, iar pentru zona Roman cursurile de frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist și de agent de pază”, a precizat directorul executiv al AJOFM Neamț, Rodica Popescu.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0