AJOFM Neamț organizează din nou bursa generală a locurilor de muncă, în această lună

HomeEconomie

AJOFM Neamț organizează din nou bursa generală a locurilor de muncă, în această lună

După trei ani de pauză, din cauza pandemiei, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț va organiza din nou, în această lună, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul va avea loc vineri, 20 mai, începând cu ora 9.00, în trei orașe din județul Neamț. În municipiul Roman, întâlnirea dintre angajatori și potențialii angajați va avea loc și în acest an la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46. În Piatra Neamț, bursa va avea loc la cantina Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din bulevardul Traian, nr. 31, iar la Tîrgu Neamț – la sediul ALOFM din strada Ștefan cel Mare, nr. 66.

„În cadrul bursei, vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și, în funcție de îndeplinirea acestora, se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru”, a precizat directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, Rodica Popescu.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0