Prima paginăActualitate

Agresorul de la CPU al Spitalului Roman, reținut de polițiști

Agresorul de la CPU al Spitalului Roman, reținut de polițiști

Dimensiune text

 

Un bărbat de 41 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Conform IPJ Neamț, vineri, 6 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Roman, se afla în incinta unității spitalicești din municipiul Roman, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către un alt bărbat, de 41 de ani, din Roman. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. La data de 6 septembrie, cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile”, informează IPJ Neamț.

Reamintim că miercuri dimineață, 4 septembrie, în jurul orei 2.40, în sala de așteptare a Compartimentului de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman a avut loc o altercație între mai mulți bărbați din Roman. Conform reprezentanților unității medicale, un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a prezentat la CPU cu dureri abdominale și în stare avansată de ebrietate, apoi, la aproximativ 20 de minute după ce acesta a ajuns la spital, în timp ce era în sala de așteptare, s-a prezentat un alt tânăr, furios care a sărit la el cu un cuțit – la altercație participând și alți aparținători, atât din partea pacientului, cât și prieteni ai agresorului.

„În urma incidentului, un bărbat a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit, la mâna stângă, fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Niciun cadru medical nu a fost rănit, dar, din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. Menționam că a fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman”, au mai precizat reprezentanții spitalului.

Reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman au pus la dispoziția mass-media, joi, înregistrarea de pe camerele de supraveghere ale spitalului cu momentul agresiunii care a avut loc la Compartimentul de Primire Urgențe miercuri dimineață. Din imagini se vede cum agresorul amenință cu cuțitul, îl lovește pe cel agresat cu piciorul în cap, apoi ridică și cuțitul pentru a-l lovi. În încăierare mai intervin trei persoane, înainte ca agresorul să fie pus la pământ. ATENȚIE! CLIPUL CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Personalul medical a sesizat Poliția în legătură cu acest caz, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea de obiecte periculoase, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile care se impun.

 

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0