HomeEconomie

Afaceri prospere la Roman

Afacerile nu merg prost pentru toată lumea, în această perioadă. Mai mulți oameni de afaceri construiesc clădiri noi, în diverse zone ale municipiului, unde vor funcționa spații pentru birouri, magazine și depozite, dar și o nouă autogară.

 

Astfel, pe strada Tineretului, lîngă corpul B al Colegiului Național „Roman Vodă”, societatea Laricris Trans SRL Săbăoani construiește un magazin alimentar (foto stînga). Firma Laricris Trans, administrată de Emilia și Gheorghe Mîrț, are ca obiect de activitate fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, obținînd un profit de 78.028 lei în anul precedent. Construcția ar urma să fie finalizată în partea a doua a lunii octombrie.

Dumitru Ouatu, administratorul societății Dovilg Com, construiește un sediu pentru birourile firmei

Dumitru Ouatu, administratorul societății Dovilg Com, construiește un sediu pentru birourile firmei

Omul de afaceri Dumitru Ouatu, administratorul societății Dovilg Com Roman, construiește lîngă sediul Direcției de Asistență Socială un sediu pentru birourile firmei. Clădirea va avea la parter două garaje, iar la etaj, două spații unde vor funcționa un birou și o arhivă pentru documente. Construcția se va finaliza în vara anului 2013, moment în care Dumitru Ouatu va elibera actualul spațiu în care își are biroul, iar spațiul respectiv va putea fi închiriat doritorilor.

Constantin Marolicaru a solicitat autorizațiile necesare pentru construirea unui spațiu pentru comercializarea florilor pe bulevardul Roman Mușat, numărul 23 bis, investiția în realizarea spațiului de comercializare fiind estimată la 13.830 de lei, iar societatea Mega Fashion SRL își propune extinderea spațiilor de produse de pe strada Alba Iulia, investiția fiind estimată la 400.000 de lei.

Și Agrana România SA și-a propus construirea unui depozit de deșeuri, ca urmare a unei investiții de aproximativ 400.000 de lei, în timp ce Volksbank România va investi 140.000 de lei în modernizarea agenției de pe bulevardul Roman Mușat.

Lîngă sediul Umaro SA va funcționa, în curînd, o nouă autogară modernă

Lîngă sediul Umaro SA va funcționa, în curînd, o nouă autogară modernă

De asemenea, lîngă sediul Umaro SA va funcționa, în curînd, o nouă autogară modernă, administrată de Iosif și Gabriela Ghiuzan, din Tămășeni. Lucrările se vor încheia în august 2013, fiind vorba despre un spațiu care va avea, la parter, o sală de așteptare și ghișee, iar la etaj – birouri.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • vulpe 10 ani ago

    Daca Hotiile acum se numesc Afaceri….Nu mai crede nimeni in Povesti,si orasul e mic iar oamenii se cunosc unii pe altii!!!