HomeSocial

Administrator de bar, condamnat pentru ultraj

Administratorul unui bar din Roman a fost condamnat de Judecătoria Roman la un an de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

 

În luna decembrie a anului trecut, în jurul orei 23.00, un echipaj al Poliției municipiului Roman a fost solicitat să intervină pentru că, în mai multe localuri din Pietonalul Ștefan cel Mare, muzica era dată prea tare. Echipajul de poliție a intrat într-un bar și a cerut ca muzica să fie dată mai încet, după care a plecat, pentru a repeta recomandarea în alt local. Acolo, cei prezenți nu s-au conformat la ceea ce au spus polițiștii, astfel că agentul principal Mugurel Nicolae Enea a mers la DJ și i-a cerut acestuia să se legitimeze. În acel moment a apărut Daniel-Liviu Bostan, administratorul localului respectiv, care a început să se certe cu agentul de poliție. Administratorul barului l-a înjurat și l-a amenințat pe omul legii, după care, cînd a considerat că nu se poate impune, l-a tras de haină pe polițist. În acel moment, agentul principal Mugurel Enea și colegul său l-au încătușat pe administratorul barului și l-au dus la sediul Poliției Roman. Bărbatul a continuat scandalul și în sediul de poliție, pînă cînd a ajuns soția acestuia și l-a liniștit.

Săptămîna trecută, Judecătoria Roman l-a condamnat pe Daniel-Liviu Bostan la un an de închisoare cu suspendare, pentru ultraj. Chiar dacă bărbatul nu va sta nici o zi după gratii, el va fi atent monitorizat de polițiști, pentru următorii trei ani, așa cum prevede legea în cazul eliberărilor condiționate.

Comentarii

WORDPRESS: 0