HomeRoman

Administrația locală comunică prin SMS cu 13.000 de cetățeni

Administrația locală transmite mesajele importante către romașcani și prin intermediul SMS-ului. În baza de date a Primăriei Roman sunt numerele de telefon ale aproximativ 13.000 de romașcani.

 

 

Mesajele pe care le primesc cetățenii se referă la fenomene meteorologice deosebite, dar și la evenimente speciale, așa cum s-a întâmplat în luna mai, când romașcanii au fost încurajați să îl voteze pe Cristian Prăjescu în cursa spre Eurovision.
Atunci, SMS-urile au fost utile, Cristian Prăjescu obținând cele mai multe voturi și având, astfel, loc în marea finală a preselecției naționale pentru Eurovision.

Acest sistem de comunicare nu costă nimic, fiind parte a contractului pe care Primăria municipiului Roman îl are încheiat cu un operator de telefonie mobilă.
„Avem un contract de 800 de euro pe lună, iar aceste SMS-uri le trimitem fără niciun cost suplimentar. Contractul cuprinde toate telefoanele de serviciu, inclusiv ale șefilor de servicii și de direcții și ale celor care lucrează pe teren”, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0