Prima paginăActualitate

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor și jandarmilor în Roman, în acest weekend

Acțiuni de prevenire ale polițiștilor și jandarmilor în Roman, în acest weekend

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au acționat, în perioada 13 – 15 decembrie, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a consumului de alcool în rândul conducătorilor auto, informează IPJ Neamț.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 13 spre 14 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au acționat pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat zece sancțiuni contravenționale. Doi conducători auto au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare. Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat trei infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 14 spre 15 decembrie, polițiștii de ordine publică și investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman, au acționat pentru asigurarea unui climat de siguranță publică prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice și a celor săvârșite cu violență, dar și pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe. În acest context, poliţiştii au efectuat verificări și controale de specialitate la 40 de societăți economice, au legitimat 123 de persoane și au constatat, în flagrant, trei infracţiuni. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000 de lei. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0