Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea delictelor silvice

HomeActualitate

Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea delictelor silvice

La data de 21 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică și specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț – Ocolul Silvic Roman au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, informează IPJ Neamț.

Astfel, au fost efectuate verificări, la trei societăți comerciale din Horia și județul Suceava, referitoare la modul de deținere, transport și comercializare al materialului lemnos. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, conform Legii 171 din 2010, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost confiscați 25,13 metri cubi de cherestea, în valoare de aproximativ 22.000 de lei, material lemnos deținut fără documente legale. Totodată, s-a dispus confiscarea valorică a unui volum de aproximativ 94 metri cubi material lemnos, diferite esențe, în valoare de 14.500 de lei, cantitate neidentificată în depozit, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0