Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

HomeActualitate

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, alături de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au desfășurat miercuri, 16 februarie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor fără drept de arbori din fondul forestier național, informează IPJ Neamț.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a altor acte normative, fiind dispuse măsuri complementare de confiscare a aproximativ patru metri cubi de material lemnos. Pe linie rutieră, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni conform OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 22.000 de lei.

La acțiuni au participat jandarmi, specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Gărzii Forestiere și Direcției Silvice Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0