Accident rutier pe strada Smirodava, două persoane au fost rănite

HomeActualitate

Accident rutier pe strada Smirodava, două persoane au fost rănite

Duminică seară, 4 februarie, pe strada Smirodava, din municipiul Roman, în apropierea intersecției cu strada C.A. Rosetti, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite. Pompierii au fost înștiințați despre producerea evenimentului rutier în jurul orei 22:20. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD) și de la Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„Un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe spațiul verde. Toate cele trei persoane s-au autoevacuat. Două persoane, o femeie și un bărbat, au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportați la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Roman a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 31 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Smirodava, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac de pe spațiul verde.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, pasager în autoturism. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0