Accident rutier pe E 85 la Traian, două persoane au fost rănite

HomeActualitate

Accident rutier pe E 85 la Traian, două persoane au fost rănite

Miercuri, 26 iulie, la ora 16:16, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, în localitatea Traian, din comuna Săbăoani, informează ISU Neamț. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele s-au autoevacuat. O femeie de 34 de ani și un copil de cinci ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind preluați și transportați de echipajul SMURD la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier”, a precizat sergent major Clarisa Jinga, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a transmis că traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, estimându-se reluarea circulației în jurul orei 17.40.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0