Accident rutier pe E 85 în comuna Gherăești, două persoane au fost rănite

HomeActualitate

Accident rutier pe E 85 în comuna Gherăești, două persoane au fost rănite

Miercuri dimineață, 11 ianuarie, pe DN 2 – E 85, pe raza comunei Gherăești, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, în urma căruia două persoane au fost rănite.

Pompierii au fost înștiințați despre producerea accidentului la ora 06:48. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„În evenimentul rutier au fost implicate un tir și un autoturism. În autoturism se aflau două persoane, iar în tir doar conducătorul auto. Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele implicate s-au autoevacuat. Doi bărbați, în vârstă de 28 și 46 de ani, ocupanți ai autoturismului, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportați la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și, alături de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că accidentul de la intersecția DC 52 cu E 85, în afara localității Gherăești, s-a produs după ce un conducător auto de 28 ani, din Suceava, care conducea un autovehicul pe DC 52, ajuns în intersecție, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion ce tracta o semiremorcă, intrând în coliziune cu acesta, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: ISU Neamț, DRDP Iași

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0