Accident rutier la ieșirea din Bîra, o mașină s-a răsturnat

HomeActualitate

Accident rutier la ieșirea din Bîra, o mașină s-a răsturnat

Joi după-amiază, 29 iulie, în jurul orei 17.30, pe DJ 280, la ieșirea din comuna Bîra, s-a produs un accident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Pompierii au fost înștiințați despre producerea accidentului rutier pe DJ 280, prin apel la 112. La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat. Până la sosirea forțelor de intervenție, conducătoarea autoturismului și pasagerul s-au autoevacuat. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. De asemenea, militarii au repus autoturismul pe roți.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0