Accident rutier la Girov, o mașină a căzut într-un pârâu

HomeNeamt

Accident rutier la Girov, o mașină a căzut într-un pârâu

Luni, 4 decembrie, la ora 09:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15D, în comuna Girov, informează ISU Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și Stația Piatra Neamț a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

„Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul dintre ele a căzut într-un pârâu. Cele trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Un echipaj cu ambulanță de la SAJ ce se afla în trecere a acordat îngrijiri medicale unui minor de nouă ani. Ulterior, echipajul SAJ direcționat la locul evenimentului a preluat băiatul și l-a transportat la UPU Piatra Neamț, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț a rezultat că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Girov spre Piatra Neamț, ar fi inițiat o manevră de depășire a unui alt autoturism, ce se deplasa pe același sens, intrând în coliziune cu acesta, iar ulterior ar fi părăsit partea carosabilă.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 36 de ani și a unui pasager, în vârstă de 7 ani, din același vehicul. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat inspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

Comentarii

WORDPRESS: 0